Selecció musical nadalenca de luxe per aquestes festes

Arriba com cada any per aquestes dates la programació musical especial de Nadal, Cap d’Any i Reis.

Es tracta d’ una acurada selecció musical de nadales (les clàssiques de tots els temps i les darreres novetats que han aparegut al mercat), que ha estat sel·leccionant, preparant i programant Xavi Puig, per amenitzar aquestes festes, marcades per les trobades més reduïdes i en les que, malauradament, no veurem grans reunions familiars, sinó taules amb dues bombolles de convivència com a màxim per culpa de la covid-19.

Dijous 24 a les 20h arrenca aquesta programació musical amb les nadales infantils per amenitzar les llars del nostre municipi mentre els més petits de la casa fan cagar el tió. Des de les 22h canvi d’estil, amb nadales de tots els gèneres i estils, en català, anglès i castellà, repassant grans clàssics de les darreres dècades del segle passat, fins a les del matí de  divendres 25 de desembre, moment per rebre a les nostres cases artistes consagrats com Frank Sinatra, Bing Crosby, Perry Como o el gran Nat King Cole.

Tant divendres com dissabte 26 de desembre, Sant Esteve, el nostre fil musical està dedicat a aquestes festes amb nadales internacionals, catalanes i espanyoles d’estil pop, fresc i diferent.

Moment per escoltar, amb la nostra bombolla de convivència, noves nadales de cantants com James Blunt i Dolly Parton, per exemple que estan d’estrena, o repassar les veus d’artistes com ara Judith i Meritxell Neddermann, ldues vilassarenques que no podien faltar en aquesta cita, però també, per exemple, Balumut, Cris Juanico, Catarres, el Petit de Cal Eril o Joan Dausà. En l’apartat de nadales en castellà estarem atents a les novetats, per citar-ne algunes, de Luis Miguel o John Secada.


Divendres 1 de gener de 2021, començarem amb l’acompanyament musical nadalenc a partir de la 1 del migdia i fins les 6 de la tarda, quan tornarà a entrar el nostre fil musical normal tant seguit al Baix Maresme.

De cara a la Nit de Reis, arrencarem el dimarts  5 de gener a les cinc de la tarda. L’endemà, dimecres 6 de gener, pararem atenció especial a la franja horària de les 8 del matí i fins les 10.00 del matí, moment per acompanyar els nostres petits (i no tan petits) a l’hora de desembolicar els regals que ens hagin deixat ses Majestats els Reis de l’Orient, fins a les 6 de la tarda

Unes nadales que es van refer completament des de l’any passat i que, per aquest 2021, milloren la seva proposta. Vilassar Ràdio emet aquesta edició especial nadalenca del nostre fil musical, des de l’any 2000. Així, sumen 20 anys desitjant-vos les bones festes d’aquesta manera.

Vilassar Ràdio emet per FM per al Baix Maresme al 98.1 i les seves emissions es poden seguir també per Internet