Segueixen les setenes Jornades de joves creadors

Fomentar l’art entre els més joves és l’objectiu de les Jornades de joves creadors, conegudes com a Zero, que se centren en el món del cinema i el teatre. Impulsades per la Regidoria de Joventut,  van començar el passat 27 de novembre i estan destinades als joves d’entre 15 i 30 anys per donar empenta a aquells artistes que comencen.  Entre les activitats que se celebren des d’avui fins diumenge, un curs d’iniciació al clown i  la projecció dels treballs finalistes del ral.li de curtmetratges, del concurs de videocreacions i de documentals, entre d’altres. 

Avui divendres 4 desembre
De 19.30 a 21.30 h Curs d’iniciació al clown: “No actuïs com un pallasso, sigues un pallasso” (1a sessió). Una aproximació al món del clown de la mà d’Àlex Navarro i Caroline Dream, pallassos amb 25 anys de trajectòria als escenaris i més de 10 anys com a docents.  Sala Mossèn Galbany.

22 h  Projecció dels treballs finalistes del ral•li de curtmetratges i del concurs de videocreacions. Sala Mossèn Galbany.

Dissabte 5 desembre
17.30 h Projecció dels curtmetratges realitzats pels alumnes dels IES Pere Ribot i Vilatzara que han participat en el taller “Cine Express”. Sala Mn. Galbany.

18 h Projecció dels treballs finalistes del concurs de documentals. Sala Mn. Galbany.

De 19.30 a 21.30h Curs d’iniciació al clown: “No actuïs com un pallasso, sigues un pallasso” (2a sessió). Sala Mossèn Galbany.

Diumenge 6 desembre
17 h Cloenda Zero 2009. Entrega de premis de les diferents categories de concursos. A continuació, espectacle Niu Adventurs amb la companyia de teatre de clown Àlex Navarro i Caroline Dream. Petit refrigeri. Ateneu Vilassanès.

Del divendres 11 al dilluns 21 de desembre
Exposició col•lectiva de les fotografies seleccionades per l’organització que han participat en els concursos d’aquesta edició. Biblioteca Municipal Ernest Lluch.

Leave a Reply