Segueix el tractament fitosanitari de l’arbrat

La Regidoria d’Espais Públics i Medi Ambient, a través de l’empresa encarregada del manteniment de l’arbrat públic, Espais Verds del Vallès, segueix realitzant el tractament fitosanitari de l’arbrat, una mesura necessària per a la salut dels arbres, que permet combatre les plagues i les possibles malalties que puguin tenir. La quarta actuació es porta  a terme durant la nit i matinada d’aquest divendres 11 al dissabte 12 de juny, de les 23.00 a les 06.00 h, concretament contra el pugó en un total de 144 arbres dels següents carrers: Lluís Guardiola, Maria Vidal, Via Octaviana, Sant Artur, Ctra. d’Argentona i Torrent de la Santa.

Es farà servir sabó potàssic, producte ecològic, biodegradable i no tòxic. Com a recomanació, s’aconsella no apropar-se a l’equip de treball mentre estan fent el tractament i tancar les finestres. 

L’empresa Espais Verd del Vallès col·locarà cartells de prohibit aparcar a tots els carrers afectats pel tractament. Des de l’Ajuntament es demana a la ciutadania que es respecti la prohibició d’aparcar per facilitar les tasques que es realitzaran.