Segon debat electoral, aquesta nit, a les 20h

Aquest dimecres 24 de maig tindrà lloc al gimnàs de l’Institut Pere Ribot (ubicat al carrer Santa Eulàlia, 93-99) a les 8 del vespre el segon dels dos debats electorals que Vilassar Ràdio organitza amb motiu de les properes eleccions municipals del 28 de maig. Han estat convidats els caps de llista de les vuit formacions que concorren a aquests comicis: Marta Rovira (ERC-VdM Futur), Laura Martínez (Junts-Estimem VdM), Elena López (Babord), Isaac García-Oses (PSC), Juan Luís Valverde (Ciutadans), Manuela Calero (Podem), Yolanda Laspalas (PP) i Roberto Crespo (Vox). Ciutadans i Vox han declinat participar-hi.

El debat, que retransmetrem en directe, tractarà sobre Urbanisme, Habitatge, Economia, Medi Ambient, Governació, Comunicació i Participació.

Les persones del públic assistent que vulguin fer preguntes als i a les alcaldables podran fer-les en la part final de l’acte.

El primer debat electoral es va fer dimecres 17 de maig i va tractar sobre Cultura, Educació, Esports, Joventut, Serveis Socials i Sanitat.