Samfaina de Colors escenifica aquest diumenge “Andròmines”

No és un espectacle més. “Andròmines”, per a un públic familiar, de la companyia Samfaina de Colors, es presenta, aquest diumenge, a la Sala Maria Roser Carrau a partir de dos quarts de sis de la tarda.Espectacle teatral, musical, poètic i gestual recomanat per a infants a partir de 3 anys,  que es va aturar pel confinament i, fruit de les experiències i sensacions de quan estàvem tancats a casa, “Andròmines” gira per tot Catalunya, fill del confinament.La Mirna Vilasís és al capdavant de la companyia Samfaina de Colors. Ens ha explicat al “Parlant de tot” que tenien aquest espectacle fet i enllestit just quan les autoritats sanitàries van decretar el confinament del coronavirus

Cadascú va entomar aquest període com va poder i va viure experiències i sensacions que, segurament, ens marcaran per sempre. És el cas de la Mirna. L’aturada va permetre que reflexionés i acabés d’arrodonir aquest “Andròmines”, que va començar a girar el 2021.

Aquest diumenge a la tarda seran a Vilassar de Mar amb aquest espectacle familiar ja l’han vist més de 18.000 persones en una vuitantena llarga de sessions.

A la Mirna l’apassiona treballar amb els nens i nenes. De fet, va sacrificar la seva formació en clàssica, d’òpera, per apostar per aquesta companyia just quan era a punt d’ingressar a la prestigiosa Scala de Milà. L’apassiona treballar amb nens i nenes. Això és molt potent. És un públic molt sincer i molt exigent.

Una feinada tant abans com després de casa espectacle. Tot un ritual. Un ritual ple de màgia

“Andròmines” és el retrat del paradís perdut de la infantesa. Explica la història d’una nau que puja a les golfes i comença a descobrir els seus records d’infantesa.

És, explica la Mirna, un espectacle que fascina els més petits de la casa a nivell emocional, mentre que els adults els obliga a fer una reflexió més profunda. També agrada a les persones grans i a la líder de “Samfaina de Colors” li emociona, especialment, quan pot oferir teatre a nens i nenes de famílies immigrants

Explica que a ella li arriba l’emoció que viuen els nens i nenes.

El preu de l’entrada anticipada en línia, fins a 24 hores abans, és de 9 euros; el mateix diumenge, en línia o a taquilla amb targeta,  11 euros.

La venda d’entrades s’efectua a  https://vilassardemar.koobin.cat.