Salvem el Verd ja ha recollit més de 700 signatures en contra de les obres del Passeig Marítim

A data d’avui 8 d’octubre, la Plataforma Salvem el Verd, que lluita contra les obres que l’Ajuntament ve realitzant al Passeig Marítim de Vilassar de Mar consistents en la substitució dels parterres de gespa per formigó, ha recollit ja més de 700 signatures de vilassarencs i vilassarenques contraris a aquests treballs. Aquest dilluns van lliurar-ne al consistori 540 i confien doblar la xifra en els propers dies.

L’objectiu de la recollida de signatures, com apunta Agnès Salat, membre de la Platforma Salvem el Verd, ha passat d’exigir la paralització dels treballs a mostrar el rebuig, segons ella, popular a les obres. Des de Salvem el Verd diuen que han rebut una resposta molt positiva per part de vilassarencs i vilassarenques. Confessa, Agnès Salat, que no s’esperaven aquest èxit. Signa, assegura, gent de totes les edats i de tota condició.

Salat explica que hi ha comerços al nostre municipi en els quals es pot deixar la signatura. Per a la Plataforma Salvem el Verd que la qüestió de les obres pugui entrar al Ple de l’Ajuntament, del proper dijous 15 d’octubre, seria un èxit per forçar el Govern municipal a donar explicacions.

Salvem el Verd convida a seguir les seves xarxes socials on exposaran els dies i els llocs en els quals recolliran signatures els propers dies.