S’adjudica la segona fase de la pista poliesportiva coberta

La primera fase de construcció de la pista poliesportiva coberta a l’avinguda Eduard Ferrés està arribant a la seva fi. Actualment s’està redactant el projecte d’execució de la segona fase, que servirà per construir l’edifici annex que acollirà els vestidors. L’equipament no començarà a funcionar fins que tot el conjunt estigui acabat.

La primera fase del projecte, que es va començar al març, ha servit per construir la nova pista poliesportiva, la coberta i el tancament. La pista, amb les grades, compta amb 1.293 m2 i té una alçada de 10,40 metres. La construcció s’ha fet amb mòduls prefabricats de formigó. La segona fase, que començarà un cop l’Ajuntament aprovi el projecte executiu que actualment s’està redactant, preveu la construcció d’una altra edificació en l’espai comprès entre la mateixa pista i l’escola bressol municipal, que tindrà forma de L, amb prop de 500 m2 de superfície útil, i acollirà els serveis complementaris a l’ús principal de la pista, és a dir, quatre vestidors col•lectius adaptats a persones amb mobilitat reduïda, dos vestidors d’àrbitres, una infermeria, lavabos, sales de magatzem de material, sala d’administració, despatx i un porxo d’entrada, entre d’altres. La segona fase també inclou l’adequació de l’entorn per tal de millorar l’accés a la pista i la il•luminació exterior. Per tal d’integrar el conjunt edificat en l’entorn del parc, es disposaran unes jardineres perimetrals amb reg automàtic per a la plantació d’enfiladisses, que crearan una façana vegetal en els mòduls de formigó.

Amb aquest nou equipament destinat a la pràctica esportiva, l’Ajuntament vol descongestionar el Pavelló d’Esports Municipal Paco Martín, que actualment està saturat per l’alta demanda d’ús que fan les entitats esportives del poble.

Leave a Reply