S’acosten ruixats de caràcter tempestuós, d’intensitat forta i molt abundants

Meteomar informa que aquest dimecres 18 d’octubre hi haurà augment de la nuvolositat, que es farà abundant durant la tarda. A partir de la tarda s’esperen precipitacions en forma de ruixats intermitents fins al vespre. A partir d’aquest moment seran de caire tempestuós, d’intensitat forta i molt abundants. Els vents seran fluixos, força 1 a 3, de component Sud-est durant bona part del dia fent-se més variables al final de la jornada. Mar en estat de marejol. Les temperatures baixaran i les mínimes, que es registraran al final del dia, aniran dels 11 als 15 graus mentre que les màximes oscil•laran entre els 20 i els 22 graus.

 

 
Demà dijous 19 d’octubre, la nuvolositat serà abundant durant bona part del dia, tot i les clarianes esporàdiques que tindrem a primeres hores de la tarda. Durant la matinada i el matí s’esperen precipitacions en forma de xàfecs, localment de forta intensitat i abundants. Durant la tarda les precipitacions es faran més irregulars però tornaran a ser locament fortes. Els vents seran fluixos, força 1 a 3, de component variable. Mar en estat de marejol. Les temperatures baixaran, amb mínimes que aniran dels 10 als 15 graus mentre que les màximes oscil•laran entre els 15 i els 18 graus.

 

 
Demà passat divendres 20 d’octubre, la nuvolositat serà abundant durant bona part del dia, tot i les clarianes esporàdiques que tindrem a primeres hores de la tarda. Durant la matinada i el matí s’esperen precipitacions en forma de pluges, localment de moderada intensitat i abundants. Durant el vespre esperem nous ruixats localment de forta intensitat però de curta durada. Els vents seran fluixos, força 1 a 3, de component variable. Mar en estat de marejol. Les temperatures baixaran, amb mínimes que aniran dels 10 als 15 graus mentre que les màximes oscil•laran entre els 15 i els 18 graus.