S’acosten pluges i ambient fred

Segons ha informat  Joaquim Serra, meteoròleg del Consell Comarcal del Maresme i responsable de Meteomar, que aquest dimecres 26 d’abril la nuvolositat serà abundant a tota la nostra comarca. Durant bona part del dia no s’esperen precipitacions però a primeres hores i al final de la jornada se n’esperen en forma de plugims. Els vents seran moderats, força 3 a 5, de component Est al matí i Nord-est a partir de mitja tarda. Mar en estat de maror a tota la costa de la comarca. Les temperatures baixaran de forma clara, amb mínimes que es registraran al final el dia, entre els 6 i els 11 graus mentre que les màximes oscil•laran entre els 13 i els 16 graus.

Dijous 27 d’abril, hi haurà pluges i ambient fred. Novament la nuvolositat serà abundant a tota la comarca. Durant la matinada i el matí s’esperen precipitacions generals en forma de pluges febles i poc abundants. Entre mitja tarda i el vespre se n’esperen en forma de ruixats al centre i nord del Maresme. Els vents seran fluixos, força 2 a 4, de component Nord-est girant a Sud i Sud-oest de cara a la tarda. Mar en estat de maror amb mar de fons a tota la costa de la comarca. Les temperatures baixaran, amb mínimes entre els 4 i els 10 graus mentre que les màximes oscil•laran entre els 11 i els 14 graus.

Demà passat divendres 28 d’abril, domini del sol. Fins a mitja tarda l’ambient serà assolellat a tota la comarca. Entre mitja tarda i el vespre apareixeran nuvolades al centre i nord de la comarca que mig taparan el cel. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component Nord-oest a primeres hores del matí i del Sud i Sud-oest durant la resta de la jornada. Mar en estat de marejol amb àrees de maror al primeres hores de la tarda i lleugera mar de fons al matí. Les temperatures mínimes baixaran i aniran dels 0 als 8 graus mentre que les màximes pujaran i oscil•laran entre els 16 i els 18 graus.