S’acosta l’1 de novembre, diada de Tots Sants

El cementiri municipal es converteix en un dels llocs més visitats durant les dates que giren entorn l’1 de novembre, diada de Tots Sants, que aquest any cau en dilluns. Durant aquests dies el cementiri obre de 7.30 a 18.30 hores.
Des d’aquest dimarts 26 d’octubre fins al dimarts 2 de novembre, l’Ajuntament de Vilassar de Mar torna a posar personal de la brigada municipal a disposició de les persones que necessitin ajuda al cementiri.

Els operaris de la brigada disposen de tres noves escales d’alumini que substitueixen les de fusta, molt més còmodes i més fàcils d’utilitzar a l’hora d’arribar als nínxols més alts, ja sigui per posar-hi flors o netejar-los.

D’altra banda, per prevenir la proliferació del mosquit tigre, des de la Regidoria de Sanitat es facilitarà a les floristes del poble aigua tractada amb larvicida perquè l’utilitzin en l’elaboració dels rams de flors d’aquesta diada. Cal recordar que el cementiri disposa d’uns bidons d’aigua tractada i d’altres amb sorra per als qui facin servir flor natural o artificial, respectivament.

Per facilitar la mobilitat al cementiri, durant el  dilluns 1 de novembre l’Ajuntament torna a posar un autobús gratuït que tindrà la parada d’inici a la plaça de l’Ajuntament. L’horari de l’autobús serà de 10 a 13.20 h i de 16 a 19.20 h, i tindrà una freqüència de pas aproximada cada 20 minuts. El recorregut d’anada inclourà les següents parades: plaça de l’Ajuntament, estació de Renfe Vilassar, Xinesca, CAP (Veral de l’Ocata), av. Carles III (a tocar de la ctra. de Cabrils) i cementiri municipal. En el recorregut de tornada cap a la plaça de l’Ajuntament, el bus s’aturarà a la parada de la Riera d’en Cintet amb Santiago Rusiñol.  

Leave a Reply