Ruixats al Maresme diumenge 4 i dilluns 5 de juny

Meteomar ha informat que dissabte 3 de juny augmentaran els núvols i diumenge 4 i dilluns 5 de juny , que serà jornada festiva a Vilassar de Mar i a molts altres municipis, hi haurà ruixats al Maresme. Diumenge a la tarda s’esperen precipitacions en forma de ruixats localment moderats però poc abundants i dilluns ruixats dispersos però puntualment d’intensitat moderada o fins i i tot forta.

Aquest divendres 2 de juny, l’ambient serà assolellat a tota la comarca amb intervals de núvols prims durant la tarda que seran poc importants. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3 puntualment 4 al migdia, de component Sud i Sud-oest. Mar en estat de marejol amb àrees de maror a partir del migdia a tota la costa de la comarca. Les temperatures mínimes es mantindran sense canvis importants i aniran dels 13 als 19 graus mentre que les màximes pujaran i oscil•laran entre els 26 i els 28 graus.

Pel que fa a dissabte 3 de juny, al matí dominarà el sol amb núvols prims que augmentaran de cara al migdia. Durant la tarda la nuvolositat serà abundant formada per núvols mitjans. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component Nord-oest a primeres hores del dia i del Sud i Sud-oest fins al vespre. Al final del dia girarà a component Est. Mar en estat de marejol a tota la costa de la comarca. Les temperatures es mantindran sense canvis importants, amb mínimes que aniran dels 14 als 19 graus mentre que les màximes oscil•laran entre els 26 i els 28 graus.

Pel que fa a diumenge 4 de juny, durant el matí la nuvolositat serà variable formada per núvols alts i mitjans. De cara a la tarda els núvols augmentaran i taparan el cel a tota la comarca. Al llarg de la tarda s’esperen precipitacions en forma de ruixats localment moderats però poc abundants. Els vents seran fluixos, força 1 a 3, de component Est al matí i Sud-est entre el migdia i la tarda. Mar en estat de marejol a tota la costa de la comarca. Les temperatures baixaran tant de dia com de nit, amb mínimes que aniran dels 12 als 17 graus mentre que les màximes oscil•laran entre els 24 i els 26 graus.

Pel que fa a dilluns 5 de juny, continuarem amb temps insegur i més aviat fresquet. Les temperatures màximes i mínimes baixaran amb un temps inestable. La nuvolositat serà força abundant i hi haurà ruixats dispersos però puntualment d’intensitat moderada o fins i i tot forta. Els vents continuaran fluixos, bufaran del sector est al nord est i la situació marítima estarà dominada pel marejol amb àrees de maror a tota la costa de la comarca.