Rotary Club Vilassar-Burriac organitza una xerrada sobre Antoni Gaudí

 

“Via i obra d’Antoni Gaudí” és el títol de la xerrada que imparteix, aquest divendres a la 8 del vespre a la Parròquia de Sant Joan de Vilassar de Mar, José Manuel Almuzara Pérez; gaudinòleg i president de l’Associació pro beatificació d’Antoni Gaudí. L’entrada és lliure. L’acte està organitzat pel Rotary Club Vilassar-Burriac.

A més, aprofitant la solemnitat i la sonoritat de l’església, la conferència comptarà amb intervencions musicals de gran qualitat, amb l’organista Carme Godall i la soprano vilassarenca Rosa Mateu, que interpretaran les peces “Aquarel·la del Montseny” , amb música d’Eduard Toldrà i lletra de mossèn Pere Ribot, i el “Romanç de Santa Llúcia”, amb lletra de Josep Maria de Segarra.

El Rotary Club Vilassar Burriac és una entitat que es bolca en fins solidaris i treballs d’ajuda a la comunitat. El seu president Miquel Àngel Ormad ha explicat que han realitzat accions solidàries donant suport a campanyes d’ associacions que lluiten contra el càncer, a Càritas, al Casal, i ha destacat també, entre les accions que han realitzat, la instal·lació de l’ascensor a l’escola Pérez Sala i la rampa mecànica a la cripta de l’Església, que ara s’ha de reparar. Ha afegit que destacat que estan ocupant-se del procés de reparació