Roger García, campió d’Espanya amb la selecció catalana benjamí de futbol sala

La selecció catalana de futbol sala benjamí es va proclamar, el passat 28 d’abril a Múrcia, Campiona d’Espanya per primera vegada a la seva història. La quadribarrada, en la qual hi juga el vilassarenc Roger García, es va imposar en la final a l’Aragó per un gol a cinc.

El jove jugador del FS Sant Joan, que estudia a les Franciscanes de Vilassar de Mar, va ser seleccionat per la catalana arran d’uns tornejos previs. Roger García, que juga d’ala tanca, fins i tot es va permetre el luxe de fer un parell de gols en els partits previs a la gran final. L’Aragó, el rival dels catalans a la gran final, va ser un rival molt dur que va exigir el màxim als joves jugadors de la quadribarrada.

I, després, explosió d’alegria i repartiment de copes i premis per a una selecció catalana de futbol sala benjamí que ha fet història ja que, per primer cop, es va proclamar campiona d’Espanya. La selecció catalana es va mostrar com l’equip més sòlid del campionat amb una gran fluïdesa en el joc i màxima solidaritat entre els integrants del combinat que dirigeix Jordi Barrero.