Rodalies incrementa la seva oferta de serveis a les línies R1 i RG1 durant l’estiu

Durant els caps de setmana i festius, la línia RG1 amplia amb 6 noves freqüències la connexió entre Portbou i el Maresme. Fins el 18 de setembre, sis trens de la línia R1 amplien el seu recorregut d’Arenys de Mar a Calella de dilluns a divendres.

Renfe reforça aquest estiu l’oferta de serveis de les línies RG1 i R1 de Rodalies de Catalunya. Amb objecte d’atendre l’augment de la demanda durant els mesos d’estiu els serveis de Rodalies de Catalunya es reforcen durant el període vacacional per tal d’atendre a l’increment de la demanda en aquestes connexions.

Pel que fa als serveis de la línia RG1,  fins el 13 de setembre la línia RG1 (Mataró – Portbou per Girona) amplia el seu servei amb sis freqüències, tres per sentit, durant tots els caps de setmana i festius.

D’aquesta manera, es millora el servei de Rodalies de Girona els caps de setmana de l’estiu connectant  Maresme-Costa Barcelona amb les comarques gironines.

A la línia del Maresme, entre el 15 de juny i el 18 de setembre, es reforça el número de freqüències de dilluns a divendres de la línia R1 (Molins de Rei – Maçanet-Massanes per Mataró) que connecten amb Calella, Sant Pol i Canet de Mar ampliant el recorregut de tres trens per sentit des de l’estació d’Arenys de Mar fins a Calella, millorant les connexions amb la resta d’estacions del Maresme i alhora amb la ciutat de Barcelona.