Revolucionària banqueta vilassarenca per a futbol 7

Un invent senzill. Pràctic. Revolucionari i fet a casa, fet a Vilassar de Mar. L’emprenedor vilassarenc Josep Maria Garcia presenta, aquest dimecres al camp de futbol Xevi Ramon a les 7 de la tarda, en un acte adreçat només per a presidents de clubs de futbol del Maresme. És el fruit de més de tres anys de dibuixos i plànols. Ha ideat una banqueta, coberta i plegable i de fàcil transport, per als nens i nenes del futbol formatiu. La idea està quallant.

Garcia explica que la proposta està pensada per al futbol 7, però que es pot fer extensible al futbol 11. Molts anys donant voltes pels camps catalans i ser conscients que, especialment, els més petits i petites estan al mig del camp en un banc a la intempèrie.  

Per al vilassarenc, pare d’aquesta banqueta plegable, els clubs als quals els han presentat el prototip els ha agradat molt. Moltíssim. Una banqueta made in VdM que és transportable, que s’obre com un acordió i que es munta en uns 15 segons. Dona imatge al club que, a més, pot utilitzar l’invent com a espai publicitari. Tancada, es pot transportar com un carretó, i té incorporat un sostre. En poc temps s’obre i es tanca i té els bancs per seure incorporats. I protegeix als més petits, que és la finalitat principal.

La proposta està sent treballada i desenvolupada per l’empresa Setus Project. Invent novedòs que acaba de sortir del forn – s’ha acabat aquest setembre-, molt poca gent l’ha vist i està agradant molt.

Cares de sorpresa, explica Josep Maria Garcia, quan els presidents dels clubs veuen el que se’ls proposa des de Vilassar de Mar, ja que veuen que és un producte que cobreix una necessitat real.

Tant és així que, aquest dimecres -i en un acte tancat- es presentarà la banqueta plegable davant de presidents de diferents clubs del Maresme i d’una representació de la Federació Catalana.

Una prova més, explica el vilassarenc, de posar-se a treballar per tal de buscar solucions a un problema molt repetit per pares i mares i al qual no se li havia encarat, fins ara, solució.

Garcia ha explicat que estan molt il·lusionats amb aquest invent.

Més informació al web setus.es