Resum dels actes de la Diada Vilassar de Mar

 

 

Amb els nostres micròfons com a testimoni, dissabte 10 de setembre es van celebrar els actes de la Diada Nacional de Catalunya a Vilassar de Mar. La plaça de l’Ajuntament en va ser l’escenari.

Va arrenacr tot plegat amb cantada d’havaneres per part del grup Mestre d’Aixa al punt de les set de la tarda. Dues hores després, a les 9 de la nit, Amics de la Sardana amb la cobla Sabadell van portar la tradicional ballada de la dansa més bonica de les que es fan i es desfan.

A les 11 de la nit, després de les cançons i el ball, van donar el tret de sortida els actes oficials de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya. Recital de Poesia, una edició més, amb la Tropa Teatre, els Sons de l’Aval i just després, segona tanda de poesies; Ja al punt de la mitjanit, ja 11 de setembre, el consistori, les entitats, associacions i partits polítics, van fer la seva ofrena floral a la senyera amb el parlament de l’alcalde del nostre municipi, Damià del Clot.

Ja a un quart d’una de la matinada, el Cant dels Segadors, himne Nacional de Catalunya, amb la participació de la Coral Englantina, van el punt final als actes institucionals de la Diada.

  •