Reobert el servei de la deixalleria del Camí del Mig i de la deixalleria mòbil

S’ha restablert el servei habitual de la deixalleria del Camí del Mig i el servei de la deixalleria mòbil amb mesures de seguretat per evitar contagis de la Covid-19. Es demana a la població no saturar el servei en els primers dies de funcionament i es recorda que cal respectar totes les mesures de seguretat per evitar contagis.

En aquest sentit, a la deixalleria del Camí del Mig l’aforament màxim a la instal·lació és de 3 persones usuàries, respectant sempre les distàncies de seguretat i seguint el següent circuit: 1 persona a la zona de recepció/bàscula, 1 persona dipositant residus i 1 persona esperant a la zona d’accés. S’aten a les persones usuàries una per una i a través de la finestreta. El responsable de la deixalleria indica a l’usuari on dipositar els residus. 

Pel que fa a la deixalleria mòbil, les persones que hi vagin han de complir les condicions següents: l’atenció a les persones és una per una. La resta ha d’esperar en fila, respectant la distància de seguretat de 2 metres; les persones usuàries han de portar mascareta i el responsable de la deixalleria mòbil indica a l’usuari/a on dipositar els residus. En cap cas s’accedeix a la instal·lació. 

Horaris:

  • Deixalleria del Camí del Mig: 

– de dilluns a dissabte: de 10 a 13 h i de 15 a 20 h i diumenge de 10 a 14h

  • Deixalleria mòbil: 

Dijous: 

– de 10 a 13.30 h a l’avinguda Eduard Ferrés/Sant Jeroni 

– de 17 a 20 h, a l’avinguda Montevideo/Mestral

Divendres: 

– de 10 a 13.30 h, al c. Sant Artur/carrer Santa Maria

– de 17 a 20 h, a la Ronda Vilassar (costat Xinesca)