Renovació de l’arbrat viari

Durant aquesta tardor, la Regidoria d’Espais Públics i Medi Ambient de l’Ajuntament de Vilassar de Mar preveu plantar 150 arbres nous per renovar l’arbrat malmès o deteriorat i reposar els escocells que són buits.

La nostra localitat compta actualment amb més de 3.600 arbres al carrer d’una cinquantena d’espècies diferents, tot i que la majoria es concentren en moreres, oms, plàtans, mèlies, til•lers, palmeres, arces i albízies.
Amb la renovació de l’arbrat, iniciada el 2007, es substitueixen els exemplars malalts, envellits o amb risc de trencament utilitzant espècies que presentin una millor adaptació a les condicions del medi urbà. “L’actuació també ha servit per posar arbrat a les noves zones on s’ha intervingut urbanísticament i a indrets on els arbres estaven causant problemes greus de destrosses a les voreres i de mobilitat”, explica Joan Roca, regidor d’Espais Públics i Medi Ambient. Entre les darreres actuacions, s’ha posat nou arbrat al carrer Mossèn Pere Ribot, carrer del Carme, av. Eduard Ferrés, carretera d’Argentona, Manuel Roca, Lluís Jover, Sant Josep i Camí Ral, entre d’altres.

Leave a Reply