Recta final de la Setmana de la Gent Gran

Ens trobem en la recta final de la Setmana de la Gent Gran. El diumenge 29 de setembre es posarà punt i final a aquesta setmana, organitzada per la Regidoria de Serveis Socials, Habitatge, Gent Gran i Promoció de la Salut. Vilassar Ràdio s’ha sumat un any més a aquesta celebració amb l’emissió des de la unitat mòbil, ubicada a la plaça de l’Ajuntament, de l’espai magazine matinal “Parlant de tot”, presentat i produït per Jaume Cabot.

 

 

S’ha entrevistat la regidora Núria Arasa, amb la qual s’han repassat totes les activitats que formen part del programa d’actes d’enguany. Cal subratllar que hi ha propostes per gaudir, ballar, cuinar o compartir i que els avis i àvies estan mostrant el que han après en el curs anterior en el marc de les activitats formatives i d’aprenentatge organitzades per l’esmentada regidoria. Pel que fa a les activitats que formen part del programa d’actes d’enguany. Cal subratllar que hi ha propostes per gaudir, ballar, cuinar o compartir i que els avis i àvies estan mostrant el que han après en el curs anterior en el marc de les activitats formatives i d’aprenentatge organitzades per l’esmentada regidoria. Les activitats que s’han realitzat fins ara han estat, entre d’ altres, festa al Centre Cívic del Passeig, a la Casa Pairal i a la residència Vida als anys, la festa de final de curs del taller “Això serà cosir i cantar”, missa solemne a la Parròquia amb la participació del Cor Parroquial de Sant Joan, projecció del musical “Moments estel·lars de l’opera”, campionats de petanca, d’escacs i canaston, la tradicional caminada, taller de mándales i treballs manuals, la trobada d’Amics de l’Arxiu Municipal, i la xerrada “No et jubilis de la sexualitat”

 

El “Parlant de tot” ha inclòs la secció “Els nostre avis”, conduïda per Joana Hernández, on han participat els avis i àvies que cada setmana participen en aquesta tertúlia setmanal que s’emet tots els dimarts.

I també ha inclòs la retransmissió del tradicional Concurs de Truites, que ha arribat a la seva dotzena edició, on hi han participat nou persones. Hi ha ha hagut quatre premis sucosos, un dels quals per a la truita més original. Com sempre, hi ha hagut petita degustació final. Els premiats han estat Francesc Martí (3er) amb la seva truita de patates amb formatge de Maó i sobrassada ibèrica. El segon premi ha estat per Pepita Caballero que ha presentat la seva truita amb rovellons, all, julivert i botifarra negra. Finalment, la guanyadora ha estat Lila Zajara amb la seva truita de carn d’olla. Cal assenyalar que el premi a la truita més original ha estat per la d’espàrrecs verds, ametlles i formatge manxec que ha ideat Rosa Albiol.

Pel que fa a les activitats des d’aquest divendres fins al diumenge:

Aquest divendres a les 5 de la tarda, festa a la Residència Front Blau amb berenar.

Pel que fa al dissabte 28 de setembre començarà amb el lliurament de premis, a partir de les 12 al Centre Civic del Passeig, dels campionats de petanca, canastón, escacs i dòmino que s’han vingut celebrant durant tota la Setmana. El punt i final el posarà el sopar i ball, a partir de les 8 del vespre, a l’escola Pérez Sala. Sopar amb entremès, tall rodó rostit, púding de flam a un preu de 5 euros. Els Grillones Band posaran la música a la nit.

El diumenge 29 de setembre,se celebrarà un classe oberta de ball en línia a la plaça Picasso a dos quarts de 12 del matí a les sis de la tarda, concert tribut a Abba a l’Ateneu.