Recordant Xevi Ramon

Us oferim el nostre petit homenatge a en Xevi Ramon, que va morir el va el passat 8 de maig. Podeu veure el vídeo de l’última l’entrevista (inèdita) que li vam fer a Vilassar Ràdio, on va col·laborar durant molts anys.

Al juny del 2016 va rebre la medalla d’honor de Vilassar de Mar pels seus mèrits i valors en les seves diferents facetes sobretot com a entrenador de futbol base i de formació de la Unió Esportiva  Vilassar de Mar des dels anys 1960 fins al 2004, on va destacar com un extraordinari educador pels seus valors de respecte, amistat i dedicació als altres.

El camp de futbol municipal de Vilassar de Mar duu el seu nom en reconeixement per la seva importantíssima tasca.

En Xavi era col·laborador de la nostra emissora. En concret, tertulià a la secció “Els nostres avis”, presentada per Joana Hernández, del magazine matinal “Parlant de tot”, conduït per Jaume Cabot.  En Xavi cada setmana compartia amb nosaltres els seus records i anècdotes sobre la història de Vilassar de Mar de les últimes dècades  i també, especialmente, del futbol vilassarenc . Tenia una gran memòria.  

És autor de diversos llibres de temàtica esportiva i històrica.

Aquest dimecres 12 de maig, les banderes de l’edifici de l’Ajuntament de Vilassar de Mar van onejar a mitja asta en senyal de dol . La missa funeral va tenir lloc aquest passat dimecres a les 16.30 h, a la parròquia de Sant Joan de Vilassar de Mar.