Rècord de participació en el concurs de dibuix del GOVI “Vilassar de Mar i la igualtat entre les persones”

La Sala d’actes de la Biblioteca Ernest Lluch acollirà el divendres 12 d’abril a 2/4 de 7 de la tarda l’acte de lliurament de premis de la novena edició del concurs de dibuix de l’entitat vilassarenca GOVI (Grup d’Opinió de Vilassar de Mar) , que té com a tema “Vilassar de Mar i la igualtat entre les persones”. Amb l’elecció d’aquesta temàtica l’entitat dóna recolzament a la campanya contra la fam de Mans Unides 2019. Aquest certamen està adreçat als alumnes de primer a sisè de primària residents a Vilassar de Mar o pertanyents als centres escolars de Vilassar de Mar i l’Escola Pla de l’Avellà ubicada a Cabrera de Mar. El termini de lliurament s’ha tancat, va anar del 4 al 8 de març i s’han rebut 958 dibuixos, xifra que és tot un rècord, segons ha explicat Carles Malfeito, president del GOVI, a Vilassar Ràdio.

El GOVI lliurarà tres premis per cada cicle de primària, que són inicial, mitjà i superior i un premi de reconeixement a la implicació d’una escola participant. També hi haurà tres premis, un per cada categoría, atorgats tant per Mans Unides com per Rotary Club Rotary Vilassar-Burriac, i un premi atorgat per Càritas. Els dibuixos rebuts s’estan exposant en una mostra a la Biblioteca Ernest Lluch. Malfeito ha recomanat a aquelles persones que no han visitat la mostra que ho facin ja que “hi ha dibuixos molt emocionants”.

El certamen compta amb la col·laboració de Mans Unides, Ajuntament de Vilassar de Mar, Vilassart, Llibreria Index, Biblioteca Ernest Lluch, Càritas, Rotary Club Vilassar-Burriac i It Optics.