Recolzament a la campanya ‘Signa un Vot per la independència’

Dimarts es va presentar la campanya ‘Signa un Vot per la Independència’ a la comarca del Maresme. L’alcalde de Vilassar de Mar, Joaquim Ferrer, va ser un dels més de 20 alcaldes de la comarca que va mostrar el seu recolzament.

Alcaldes_Votper la Independència L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) han acordat unir forces per tal que la campanya ‘Signa un Vot per la Independència’ faci un salt qualitatiu que permeti arribar amb més força a tota aquella gent que vol exercir el Dret Fonamental de Petició. En un acte conjunt celebrat aquest dimarts 18 de març a Mataró, s’han fet públics els detalls de l’acord a la comarca del Maresme. Aquest acord es visualitzarà especialment amb la nova recollida intensiva d’instàncies del proper 22 i 23 de març, a la majoria de poblacions de la comarca.

/Users/marccarrerapedemonte/Documents/ASSEMBLEA/ESCRIT CRIDA.dwg

L’acord suposarà que la campanya, -basada en la recollida d’instàncies per demanar al Parlament la convocatòria d’una consulta sobre la independència i, en cas que aquesta no sigui possible, que declari la independència de Catalunya- compti amb el suport logístic dels municipis de l’AMI, permetent arribar a més punts dels territori i amb més força. A més, es promourà l’aprovació de mocions de suport a la iniciativa als plens dels ajuntaments i es cercaran punts de recollida fixes. L’acord institucionalitza també la iniciativa i referma el municipalisme com a actor destacat de l’actual procés polític que viu el país.

 

A la nostra població, la campanya ‘Signa un vot per la independència’ arriba aquest diumenge 23 de març, a la plaça de l’Ajuntament, de la mà de l’ANC Vilassar de Mar amb un matí ple d’activitats. A partir de les 11 h hi haurà xocolatada, d’11 a 14 h, un inflable gegant per a infants, a les 12 h, l’actuació de la colla bastonera Picadits, a les 12 i a les 13 h, una gimcana per parelles (infant+adult) i a les 12.30 h, l’actuació dels Ssstrèpits.