Recolzament a la campanya benèfica de recollida de sabates per Àfrica

L’Associació Nats el 55 vol donar suport a la iniciativa solidària “Shoes for Africa”  (Sabates per Àfrica) i facilitar que els vilassarencs participin a la campanya. Per això, amb la col•laboració de Vilassar Ràdio, crea un punt de recollida de sabates a Vilassar de Mar que serà la mateixa emissora municipal, ubicada al carrer Sant Pau, 22, segona planta.

Que la distància no sigui una excusa. Aquest és el missatge que volen trametre des de Nats el 55 col•laborant d’aquesta manera en la campanya que persegueix recollir a Europa el màxim nombre de sabates, de tots els números, per enviar-les a Àfrica on milions de persones les necessiten. “Han de ser sabates que no estiguin trencades, ni de taló ni d’esquí”, expliquen des de l’entitat.

Les sabates es poden deixar a Vilassar Ràdio fins al 27 de novembre, en el següent horari: de dilluns a divendres, de 9 a 13 h i de 16.30 a 18.30 h. Les sabates que es recullin es portaran als centres d’El Corte Inglés i Hipercor, on estan instal•lats els contenidors de la campanya. “Shoes for Africa” enguany compta amb l’apadrinament de la Fundació de Samuel Eto’o

Leave a Reply