Recollides 293 joguines en la campanya de Creu Roja

La campanya de recollida de joguines que ha organitzat un hivern més Creu Roja ha estat tot un èxit. Maria Jesús Garcia, tècnica de Creu Roja a la nostra població, ha valorat molt positivament com ha anat la campanya d’enguany i la col·laboració que han rebut per part de Vilassar Comerç i de l’escola de la Presentació. La campanya va encetar-se el passat 3 de desembre i des d’aleshores s’han recollit 293 joguines. Es demanava que fossin noves, ni sexistes ni bèl·liques, i a poder ser, que fossin educatives. Les que ha complert aquests requisits són en total 171. Pel que fa a les joguines que no estaven en bon estat, s’enviaran a una associació de Mollet que les reciclarà i les destinarà a la pròpia associació.

Les joguines es lliuraran a Ses Magestats els Reis de l’Orient, els quals les faran arribar als nens i nenes de les famílies amb més necessitats econòmiques dels municipis de Vilassar de Mar, Cabrils i Cabrera de Mar la matinada del dissabte 5 al dimenge 6 de gener. En total, seran 57 nens i nenes de 37 famílies. La campanya es realitza en coordinació amb les àrees de Serveis Socials dels consistoris de les tres poblacions. La tipologia de joguina de la que s’ha rebut una major donació ha estat joc educatiu, i de la que s’ha rebut menys donació han estat nines.

Vuit han estat els voluntaris de Creu Roja que s’encarreguen de tot el procés: recepció de les joguines i classificació, per a posteriorment embolicar-les i fer-les arribar a Melcior, Gaspar i Baltasar.