Recepció oficial a l’equip suec Alta Ïf

recepcio_suecs1-1.JPGDivendres 13 a 2/4 de 8 de la tarda la Sala de Plens de l’Ajuntament de Vilassar de Mar va acollir una recepció oficial de l’Ajuntament a l’equp suec Alta Ïf, que des del 12 al 15 de juny ha estat participant al torneig triangular que ha tingut lloc al Camp Municipal d’Esports Xevi Ramon, en categoría aleví, juntament amb el RCD Espanyol, el FC Barcelona, el CF Damm i la UE Vilassar de Mar.

L’estada de l’equip suec, composat per 21 jugadors de 12 anys i 5 entrenadors i una trentena llarga de familiars, és fruït d’un intercanvi esportiu-cultural organitzat per la Unió Esportiva Vilassar de Mar.

L’acte va consistir en uns parlaments oficials, en què tant l’alcalde de Vilassar de Mar, Joaquim Ferrer (CiU) com el regidor d’esports Josep Solà (CiU), van destacar l’aposta del govern municipal per l’esport base, i va animar als jugadors suecs a conèixer i disfrutar del nostre poble.

Francesc Tolrà, president de la Unió Esportiva Vilassar de Mar, va mostrar-se satisfet de l’intercanvi esportiu-cultural realitzat amb l’equip suec i l’experiència enriquidora que suposa per als nois conèixer altres països i cultures.

Claes Örtegren, en representació de l’Alta Ïf, va explicar que els jugadors, els entrenadors i els familiars que els acompanyaven han tingut una molt bona impressió del nostre poble, i va afegir que alguns nois  tenien moltes ganes de venir a jugar a Vilassar de Mar i que des de fa dos anys estaven expressant les seves ganes de venir a la nostra localitat.

Després dels parlaments, l’alcalde de Vilassar de Mar va lliurar com a obsequi a la delegació sueca un llibre de fotos de Vilassar de Mar i representants de l’equip Alta Ïf van lliurar, entre altres obsequis, al govern municipal un llibre de fotografies de Suècia.

Seguidament es va fer una fotografia de grup i es va convidar als assistents a un aperitiu.

Els jugadors i les seves famílies s’han allotjat a l’alberg Torre Ametller de Cabrera de Mar i a l’Hotel Castell de Mata de Mataró.

Leave a Reply