Recepció institucional a l’infantil femení del Vòlei Vilassar

Recepció vòlei femeníEl 30 de juliol l’Ajuntament de Vilassar de Mar va oferir una recepció a l’equip infantil femení del Vòlei Vilassar.
L’acte es van convertir en un reconeixement als mèrits esportius de les seves jugadores, que han tingut una temporada brillant: medalla de bronze en el desè Campionat d’Espanya Infantil de Vòlei Femení, sotscampiones de Catalunya, i el seu entrenador i quatre de les seves jugadores van ser escollits per anar a la selecció catalana i van aconseguir medalla d’or al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques.

Per part de l’Ajuntament, l’alcalde, Joaquim Ferrer, acompanyat pel regidor d’Esports i el de Comunicació, va agrair a les jugadores que hagin portat el nom de Vilassar de Mar tan amunt i va destacar que els èxits aconseguits són fruit de la feina ben feta. I és que la filosofia de joc de l’equip és sobretot passar-s’ho bé.

Des del consistori se’ls va lliurar una placa de record, que van recollir l’entrenador de l’equip Àlex Vilà i la jugadora, Esther Pruna, esportista, per cert, que al Campionat d’Espanya també es va endur el guardó a la millor jugadora infantil femenina.