Recepció de l’Ajuntament a l’AGAV a la Sala de Plens de la Casa Consistorial

L’Ajuntament va fer una recepció divendres 24 de juliol a la tarda a les set gimnastes de l’Associació de Gimnàstica Artística de Vilassar de Mar (AGAV) que van participar al Campionat d’Espanya de Gimnàstica Artística femenina, disputat a Extremadura, aconseguint diferents títols en equips i en individuals

L’acte el va obrir l’alcalde, Damià del Clot, que va lloar l’esforç de les gimnastes i va destacar que  valors com la perseverança les han portat a aconseguir aquestes fites esportives i les va animar a fer pedagogia d’aquests valors i traslladar-los després a altres àmbits de la seva vida.

AGAVSeguidament va intervenir la presidenta d’AGAV Eva Quirant, que va destacar la important tasca realitzada per l’equip d’entrenadors, directius i les gimnastes. Finalment va prendre la paraula Xavier March, president de la Federació Catalana de Gimnàstica Artística, que va felicitar a tot l’equip tècnic, junta directiva i gimnastes pels èxits esportius aconseguits.

A continuació, es va lliurar una placa conmemorativa tant a les set gimnastes (Noa Maña, Alexia Sentias, Maia Impellitieri, Adriana Laguna, Laia Rabassa, Laia Boixet i Marina Roig), com a la també gimnasta Laia Requena, que no va poder participar a la competició per una lesió, i a l’entitat AGAV, que va recollir la presidenta de l’entitat, Eva Quirant.

Cal recordar que l’equip juvenil de l’AGAV format per Noa Maña, Alexia Sentias, Maia Impellitieri i Adriana Laguna es va proclamar subcampió d’Espanya per equips. A nivell individual, Maia Impellitieri es va convertir en subcampiona d’Espanya en la categoria de nivell 2, obtenint medalla de plata a l’aparell de paral·leles asimètriques i medalla d’or a la barra d’equilibris, i Alexia Sentias, campiona d’Espanya en la seva categoria de nivell 3, on també es va fer amb la medalla de plata a l’aparell de paral·leles. D’altra banda, Adriana Laguna va obtenir una meritòria quarta plaça a la general i una medalla de plata a l’aparell de paral·leles. Les tres gimnastes més veteranes de l’equip, Laia Rabassa, Laia Boixet i Marina Roig, també van fer una bona actuació a la competició.

A la recepció també van estar presents en representació de l’Ajuntament el regidor d’Esports, Àngel Font,  el regidor d’Espais Públics, Equipaments i Medi Ambient Joan Roca i el regidor a l’oposició Juan Díaz.