Realitzat el sorteig per a designar els membres de la comissió de pressupostos participatius

Aquest passat dimecres 7 de novembre a les 7 de la tarda va tenir lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Vilassar de Mar el sorteig per a designar els membres de la Comissió de Pressupostos Participatius de 2019. Fins ara, aquesta comissió que vetlla pel bon funcionament de tot el procés de pressupostos participatius, estava formada per representants polítics i en aquesta nova edició s’ha volgut obrir també a tota la ciutadania per tal de fer-la encara més participativa.

Les persones interessades en formar part d’aquesta comissió s’han hagut d’inscriure prèviament al registre de persones interessades en els processos de participació. En total, s’hi han inscrit 191 persones, de les quals 84 són homes i 107 són dones. Gual s’ha mostrat molt satisfeta del gran nombre de persones que s’hi han inscrit i ha afegit que el fet que hi hagi moltes dones permetrà donar perspectiva de gènere als pressupostos participatius. Montse Gual, regidora d’Atenció i Participació ciutadana, ha agraït i ha destacat la feina realitzada pels representants polítics que formen part de la comissió.

Queden designades com a candidates les primeres 5 dones i els primers 4 homes que van sortir al sorteig, i es va continuar el sorteig elaborant una llista de 36 persones més, 20 dones i 16 homes, que queden com a suplents.Entre les funcions de la comissió hi ha vetllar per la participació efectiva de la ciutadania en tot el procés, escollir les propostes que aniran a votació popular i fer el seguiment de l’execució dels projectes.