Raúl del Moral, posa música a Palau i Fabre

El músic de Sant Andreu de Palomar Raúl del Moral acaba d’estrenar nou treball, i ho fa posant-se per primera vegada a primera línia com a vocalista. El treball s’anomena “La teva barba blanca“, i a on ha musicat poemes del poeta Josep Palau i Fabre en el centenari del naixement d’aquest autor molt lligat a la comarca del Maresme.

Del Moral, que també ha residit un temps a Nova York, ha participat en més de 25 discos, com a compositor, músic, productor… però ara li venia de gust posar-se davant fent aquest homenatge a Palau i Fabre, en aquest disc que ha confeccionat de dalt a baix ell sol en cinc setmanes i en el que compte amb diferents col·laboracions, com la de la vilassarenca Judit Nedermann i la mataronina Txell Sust i altres col·laboracions com la de Paula Giberga i Amadeu Casas.

He sentit la necessitat de posar-me davant a primera línia, una bona manera és aprofitar aquests poemes i fer una divulgació de tot plegat. Raúl del Moral, músic.

Raúl del Moral va fer la presentació del disc el passat 18 de març a Barcelona a l’Ateneu Harmonia, al seu barri de tota la vida, el mateix que el va veure començar a tocar la guitarra als 11 anys  i fer les gravacions de les seves pròpies composicions.

El músic ens va visitar durant l’edició del programa nº1000 del “Parlant de tot“, i a banda d’interpretar una cançó, va acompanyar a Txell Sust en una cançó en el mateix programa.

Podeu escoltar l’entrevista i actuació aquí.