Ramir de Porrata, protagonista de la xerrada sobre Estratègies de futur a la Sala Carrau

L’emprenedor i economista Ramir de Porrata és el protagonista de la xerrada que l’Assemblea Nacional Catalana de Vilassar de Mar organitza per aquest divendres, a partir de les set del vespre, a la Sala Carrau de Can Bisa. De Porrata pronunciarà la conferència I ara què? Estratègies de futur en el marc de la construcció de la República catalana.

Enginyer de Telecomunicacions i diplomat en Ciències Empresarials, és cofundador i director de l’empresa Keonn, que es dedica a dissenyar, fabricar i comercialitzar sistemes basats en tecnologies d’identificació de radiofreqüència que milloren les compres dels clients en botigues físiques. De Porrata és autor, també, de diferents estudis com ara Els països petits són econòmicament viables, On van els impostos dels catalans o Com es distribueix la corrupció política a Espanya. També va ser vicepresident del Cercle Català de Negocis i l’any 2017 va ser el número 62 de la llista de Junts x Catalunya a les eleccions al Parlament de Catalunya.

El ponent de la xerrada a la Sala Carrau sempre ha defensat la importància de la ciutadania en el procés cap a la República i anima a què la gent segueixi treballant unida per aconseguir-la. Així, i entre altres aspectes, De Porrata argumenta que mantenir Catalunya dins de l’estat costa més diners que no pas fer efectiva la República, que afrontarem quatre grans crisis a l’estat: la de la democràcia, la de la corrupció, la de les pensions i la del deute i insisteix en què Catalunya ha de seguir internacionalitzant el procés.