Quico Zamora: “Portem dues legislatures fallides consecutives”

“Se’ns van afluixar, a tots, les cames en el moment de presentar la moció de censura contra l’alcalde l’any passat”. Així de contundent s’ha mostrat, aquest matí, el portaveu del PSC a l’Ajuntament de Vilassar de Mar, Quico Zamora. El representant de la formació de la rosa, en la ronda d’entrevistes que estem fent a l’espai “Parlant de tot” en substitució de la tertúlia política, que no podem fer als nostres estudis per la pandèmia, ha qualificat com a “perdudes” les dues darreres legislatures. Zamora, a més, no ha confirmat que es presenti als propers comicis municipals apel·lant a la renovació del seu partit.

Quico Zamora creu que Vilassar de Mar és avui hostatge del que no s’ha fet. Considera que només es preocupen de tapar forats. I és que, segons Zamora, dues legislatures fallides consecutives és el balanç del Govern municipal

Posa sobre la taula, el representant dels socialistes de Vilassar de Mar, temes encara no resolts com ara els terrenys de Can Vives (segons ell poden tenir un greuge econòmic per a Vilassar de Mar de més de 4M), el pàrquing del Mercat, la concessió del camp de futbol o el polèmic contracte d’Urbaser vençut l’any 2019. En aquest sentit, recorda Zamora que, des de la pròpia empresa, parlaven de crisi de neteja, textualment.

També vaticina greus problemes, en el futur més immediat, en, per exemple, la gestió de la piscina municipal. O en el cas dels vestidors del Pavelló Paco Martin. I és que, per a Zamora, hi ha contacte amb el govern, però afegeix que “la informació és nul·la” i que ““no hi ha transparència”.

A Zamora, però, no li fa por l’autocrítica. Creu que l’oposició no va estar a l’alçada en la moció de censura presentada, ara, fa un any, contra Damià del Clot.

Ara, recorda Zamora, tornarà a arribar el Ple de Pressupostos que, per a ell, es lligarà amb una nova moció de confiança si és que el reglament ho permet. Uns pressupostos, que per al líder local del PSC són per “tapar forats”. Denuncia que, ara mateix, l’oposició no té cap mena d’informació sobre els pressupostos municipals i que rebran la informació 15 dies abans, sense temps d’esmenes.

També s’ha mostrat molt crític amb la gestió cultural. Assegura que la pandèmia ha estat la gran excusa per abandonar la gestió cultural. L’Ateneu és un problema i no es mostra gens d’acord amb la instal·lació de la carpa provisional.

Zamora s’acomiada desitjant una renovació en la cúpula del PSC de Vilassar de Mar.

La propera entrevista de la nostra ronda que substitueix la tertúlia política la protagonitzarà la persona portaveu de Babord.

Escolta l’entrevista sencera en aquest enllaç