Quico Zamora, alcaldable del PSC per a les municipals de 2019

Quico Zamora ha estat escollit alcaldable del PSC per a les properes eleccions municipals, que se celebraran al maig de 2019, en l’assemblea de militants que el PSC va realitzar dimecres 19 de desembre.

Tècnic comptable, ha desenvolupat la seva tasca professional durant més de 40 anys (20 d’ells a Vilassar de Mar) en una entitat financera. Zamora ha estat regidor a l’Ajuntament de la nostra població, tant en el govern, a les regidories de governació i esports, com a l’oposició.

Pel que fa al procés d’elecció, Zamora ha explicat a Vilassar Ràdio que a l’assemblea s’havien presentat dues candidatures i que finalment hi ha hagut un acord entre els dos candidats. En virtut d’aquest acord, Zamora és el cap de llista i Ana Santos Arnau anirà de número 2 en la candidatura.

Zamora ha explicat que encara aquesta nova etapa amb moltíssima il·lusió i ganes de treballar per Vilassar de Mar i ha recordat que “l’Agrupació Socialista compleix quaranta anys de servei al poble” . Zamora ha declarat que “el Vilassar de Mar que coneixem avui dia és en gran part producte, entre altres, de la labor del PSC”.

En relació a les línies mestres del projecte amb el que concorreran als propers comicis, ha destacat que seran , entre d’altres propostes, les següents: treball des del territori, polítiques d’habitatge per a joves, mobilitat sostenible, bicing que uneixi les parts del poble, cohesió social amb especial atenció a la dona i a la gent gran, dinamització del poble en quant a joventut i cultura, la col·laboració amb el comerç, indústria i pagesia per millorar i dinamitzar el poble.