Quatre alumnes de l’Institut Vilatzara han estat escollits per a participar a Ciencia en Acción

Els alumnes de l’Institut Vilatzara Cèlia Pujol, Victor Moreno, Luís Romero i Roger Valero, amb el projecte “Realitat augmentada des de la secundària: INS Vilatzara” han estat escollits per a participar a Ciencia en Acción.

ciencia en accion realitat augmentadaEs tracta d’una iniciativa del Consell Superior d’Investigacions Científiques, l’Institut de Ciències Matemàtiques, la Reïal Societat Espanyola de Física, la Reïal Societat Espanyola de Química, la Societat Espanyola de Bioquímica i Biologia Molecular, la Societat Geològica d’Espanya i la Universitat Nacional d’Educació a Distància.

Aquest programa aproxima la ciència i la tecnologia al gran públic d’una manera dinàmica, fàcil i amena. El seu principal objectiu és presentar la ciència d’una manera atractiva i motivadora de tal manera que els joves i el públic s’interessin per ella i al llarg del concurs gaudeixin atenent les conferències, observant i participant a la fira. “Ciencia en acción” està dirigit a estudiants, professors, investigadors i divulgadors de la comunitat científica, en qualsevol de les seves disciplines.

Aquests treballs de recerca de segon de batxillerat es van presentar al Fòrum Internacional d’Educació i Tecnologia FIET, celebrat a Tarragona el juny de 2014. “Ciencia en acción” se celebrarà a Barcelona del 3 al 5 d’octubre al Cosmocaixa Barcelona.