Quarta travessia solidària a aigües obertes

 

 

El Club Nàutic de Vilassar de Mar i Aigua Solidària amb el suport de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, organitzen la quarta edició de la Travessia Solidària a benefici de la Fundació Vicenç Ferrer, i que tindrà lloc aquest proper dissabte 1 d’octubre al matí. Després de l’èxit de les tres edicions anteriors, l’organització espera que hi hagi més de 500 participants.

La recaptació d’aquesta edició es destinarà íntegrament a facilitar l’accés a la formació en infermeria en l’escola ubicada dins de l’hospital Bathapalli a l’India i superar l’escassetat d’infermeres als hospitals que Fundació Vicente Ferrer té en aquest país.

Jesús Majem, president del Club Nàutic, ha fet un balanç molt positiu al “Parlant de tot” de com ha anat aquesta travessia en anteriors edicions i ha agraït tot el suport que reben per part d’entitats i empreses de la nostra localitat i de fora de Vilassar de Mar per tirar cap endavant aquesta travessia.

Tindrà dues distàncies, una de 4000 metres (la sortida és a les 9’30 del matí)  i l’altra de 1500 metres (la sortida és a les 10 del matí). També hi haurà una versió kids per als menors de 200 metres (la sortida és a les 11 del matí). Es tracta d’una nedada no competitiva.

David Camps, portaveu d’Aigua Solidària, ha subratllat que amb la financiació d’aquest projecte solidari s’aconseguirà que hi hagi més infermeres per així poder donar resposta als reptes de salut que hi ha a la India.

Per inscripcions, cal que entreu a aquest link.