Properes promocions d’habitatge públic a Vilassar de Mar

L’Ajuntament, a través de Vilassar Societat Municipal de Promocions Urbanes SA impulsarà, de forma imminent, dues promocions d’habitatge de promoció oficial als àmbits de can Bisa i can Vives i recorda que qui vulgui optar-hi ha d’inscriure’s al Registre de Sol•licitants d’Habitatges abans que s’aprovin les bases per adjudicar-los.

Des del passat mes de novembre del 2009, tothom qui vulgui optar a un pis de protecció oficial, tant de lloguer com de compra, s’ha d’inscriure al Registre de Sol•licitants d’Habitatges amb Protecció Oficial de Catalunya, que ha posat en marxa la Generalitat. Segons les normes de funcionament d’aquest nou Registre, les persones interessades en les properes promocions d’habitatge que es duran a terme a Vilassar de Mar hauran de fer la inscripció abans de l’aprovació definitiva de les bases que regiran l’adjudicació de la propera promoció. Aquelles persones  que en el moment de l’esmentada aprovació no s’hagin inscrit en el Registre no podran optar a la promoció iniciada, però sí que podran inscriure’s al Registre per a les properes promocions.
L’Ajuntament, a través de la seva Societat Municipal, iniciarà imminentment dues promocions, la situada en l’àmbit de can Bisa (14 habitatges de protecció oficial, inici de les obres: març 2010), i la de can Vives (70 habitatges de protecció oficial, inici de les obres: setembre 2010). Per aquest motiu, qui estigui interessat ha d’inscriure’s a l’esmentat Registre de la Generalitat al més aviat possible. Més informació a les oficines de plaça de l’Ajuntament 1, de dilluns a divendres de 10 a 13 hores o trucant per telèfon al 937542400, extensió 145 i 146.

Leave a Reply