Propera convocatòria anual de les subvencions a autònoms i PIMES

L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha informat que publicarà en el propers dies la convocatòria anual, corresponent a 2020, de subvencions a autònoms i a petites i mitjanes empreses per a fomentar l’ocupació i l’activitat econòmica (convocatòria AJUTPIMES 2020).

Dotats d’un pressupost màxim de 40.000 euros, aquests ajuts es repartiran en dos programes: el d’incentius a la inversió i el d’incentius a la contractació. Els sol·licitants del primer programa podran rebre una subvenció màxima de 2.000 euros per beneficiari. El segon programa oferirà un màxim de 2.500 euros per ajut.

Les persones o empreses interessades en aquests ajuts podran consultar les bases, els requisits i els terminis de sol·licitud al web municipal. La tramitació també es podrà fer de manera telemàtica a través de la seu electrònica del consistori o, en el cas de persones físiques, presencialment demanant cita prèvia a l’OAC.  

Aquesta subvenció serà compatible amb els ajuts covid al comerç de l’Ajuntament en el cas de les persones que hagin posat en marxa el seu negoci aquest 2020 (podrien obtenir l’ajut PIMES) i, posteriorment, s’hagin vist obligades a tancar-lo temporalment per les mesures covid (podrien obtenir l’ajut covid-19).

El programa d’incentiu a la contractació, requereix acreditar la contractació durant un període mínim de sis mesos en el termini comprés l’1 de juliol de 2019 i el 30 de juny de 2020 de persones treballadores de Vilassar de Mar prèviament en situació d’atur.