Última Hora: A les 14:40h Endesa informa que ha quedat resolta la incidència de llum

El temporal Glòria, el pitjor que ha afectat la costa catalana en els darrers 20 anys, ja és història. Ara queden, però, les destrosses que ha provocat la llevantada. A Vilassar de Mar, per exemple, prop d’un centenar de veïns, al carrer de Colom, han quatre dies sense llum. A les 14:40h Endesa ha informat que ha quedat resolta la incidència.

Un arbre d‘una finca privada, situada a la confluència entre els carrers de Colom i Mont, es va veure afectat pel temporal i bona part va caure sobre la via pública. Eren dos quarts de 10 del matí de dimarts passat. El mateix dia, per la tarda, la Brigada Municipal ja havia tret la part de l’arbrat que afectava el carrer. Com part de l’arbre de la finca és sobre dels cables de l’enllumenat, Endesa va decidir tallar la llum.

La Karina Carrasco és una veïna afectada per la situació i parla en nom de les més de 10 famílies que porten quatre dies sense llum. Desesperats, segueixen reclamant. Endesa els comunica que fins que no es talli l’arbre, que és dins de la finca privada i d’enormes dimensions, ells no hi poden fer res. En el moment de redactar aquesta noticia, avui al migdia, les famílies ja porten més de 100 hores a les fosques. En aquests edificis tot és elèctric. No poden, per exemple, com detalla Karina Carrasco ni cuinar, ni escalfar-se, ni carregar el mòbil. A més, recorda, hi ha nens i nenes petits

La Karina Carrasco i el prop d’un centenar de veïns i veïnes afectats confien en què la situació es pugui solventar el més aviat possible. Estan passant per un autèntic calvari. Demanen consol, informació… en definitiva, saber que hi ha algú a l’altra banda, diu

L’Ajuntament de Vilassar de Mar, per la seva banda, ha explicat que ha seguit de ben a prop la situació dels veïns i exigint resposta a Endesa amb la màxima celeritat.

Recordeu que Vilassar Ràdio, a través de les seves xarxes socials, manté informació puntual sobre l’evolució de totes les incidències que ha deixat el Glòria.