Projecte per afavorir l’autoocupació i la instal·lació de noves activitats comercials a Vilassar de Mar

OLYMPUS DIGITAL CAMERAL’Ajuntament de Vilassar de Mar participarà durant l’any 2013, amb d’altres quatre municipis de la província, en un projecte pilot de la Diputació de Barcelona, que té com a objectiu afavorir l’autoocupació en el sector del comerç i incentivar la instal·lació de noves activitats en locals comercials del municipi.

El projecte s’adreça a persones que vulguin iniciar un negoci a Vilassar de Mar en l’àmbit del comerç de proximitat i consisteix en l’assessorament personalitzat i la realització d’un programa formatiu de 45 hores, especialment enfocat a la creació de negocis comercials. En aquest curs, totalment gratuït per als emprenedors, es treballaran els aspectes necessaris per a la posada en marxa i el bon funcionament de l’empresa. A més, les persones que finalment iniciïn el seu negoci, tindran durant dos anys un seguiment i tutela de professionals, que els assessoraran sobre com fer front als reptes de les primeres fases de la posada en marxa d’una activitat comercial. Alhora s’està treballant perquè aquestes persones puguin gaudir d’una bonificació de la taxa per a l’inici de la seva activitat.

Les persones interessades en aquest projecte, poden adreçar-se a la Regidoria de Comerç, Empresa, Formació i Ocupació de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, que es troba al carrer Manuel de Falla, 1, baixos, o bé contactar per telèfon al 937542400, ext. 602, o correu electrònic: gomezpc@vilassardemar.cat.