Programació musical especial amb motiu de l’arribada del 2022

Vilassar Ràdio emet una programació musical especial amb motiu de l’arribada del 2022. Aquest divendres 31 de desembre, a partir de les 8 del vespre, hi haurà una especial de “Funky tracks radio”, presentat per Toni Munuera, “Toni Modulation”, i a partir de les 10 de la nit fins a les 4 de la matinada, una sessió de música de ball en què fins a la 1 de la matinada sonaran els grans èxits musicals des dels 70 fins als nostres dies; a partir de la una de la matinada s’emetrà “Especial Set de Festa”, selecció musical dels èxits de la música de ball de finals dels 90 a principis del 2000, que sonaven a la mítica discoteca vilassarenca Set59, ja desapareguda. En aquest cas es podran escoltar les cançons que més van sonar a les pistes de ball. Totes les cançons estaran enllaçades com sonen en una sessió discotequera de dj. Recordem que “Set de festa” s’emet totes les nits de divendres i dissabtes des de les 10 de la nit fins a les 4 de la matinada

Dissabte 1 de gener des de la 1 de la tarda fins a la mitjanit, s’emetrà una acurada selecció de nadales de tots els estils i èpoques.

La selecció i producció d’aquesta programació musical especial ha estat a càrrec de Xavi Puig Canet, cap tècnic de Vilassar Ràdio.

Cal recordar que, en les celebracions d’aquestes festes que fem a casa, hem de continuar aplicant totes les mesures de seguretat anticovid 19 de la legislació vigent i no abaixar en cap moment la guàrdia, donat que l’índex de risc de rebrot del coronavirus és encara molt alt. Visquem, per tant, aquestes festes, sempre i en tot moment, amb seguretat.