Programació estable de Teatre, Música i Dansa

Quan tots i totes tornem de vacances i, anem recuperant, a poc a poc, la normalitat, sàpigues que ja tindràs a punt el menú de la Programació estable de Teatre, Música i Dansa de l’Ajuntament de Vilassar de Mar. Fins al desembre, sis espectacles: quatre per a infants i dos per a públic adult. Els espectacles es faran en diumenge i a la Sala Maria Roser Carrau.

La primera cita arriba el 17 de setembre. “Contes del Binomi” a partir de dos quarts de sis de la tarda. Espectacle de titelles de taula i marionetes de tija i fil amb música en directe. Els contes són: “L’Hipopòtam Robert”, “L’Isidre i la Lluna”, “La vaca horària” i “El camell Felip”. A l’escenari, trobarem un titellaire i un músic en directe. El preu de l’entrada és de 9 euros.

I només una setmana després, el 24 de setembre a les 6 de la tarda, arriba la primera cita cultural per a un públic adult ,“Píndoles”. Costa 9 euros. Es tracta d’un circuit itinerant per diferents espais. En cadascun s’hi representa una obra de teatre breu d’un quart d’hora. La cloenda, de la mà de La Tropa Teatre, amb tot el públic en el mateix espai

Recuperem els xous per a nens i nenes. El 29 d’octubre visitaran el nostre municipi els “Músics de Bremen”, a dos quarts de sis de la tarda. El preu anticipat de l’espectacle també és de 9 euros. Un ase vell que explica acudits dolents a les formigues, una gata que ja no caça ratolins, una gossa a qui han abandonat i un gall que desafina.La vida d’aquests quatre animals de granja ja no és divertida. Com els seus amos ja no els volen, diuen que no serveixen per a res, marxen cap a Bremen per fer rock? Jazz? Pop? Heavy? Ja ho descobriràs!

A un preu anticipat de 5 euros, el diumenge 12 de novembre  a dos quarts de sis de la tarda, arribarà en “Patufet”, el personatge més popular dels nostres contes. Versió fidel a la tradició.

El novembre acabarà amb el segon espectacle dissenyat per al públic adult. Serà a les 7 del vespre. Es tracta de “El Bon Policia”, comèdia de Santiago Rusiñol, estrenada l’any 1905 i que va provocar un gran enrenou i no va deixar indiferent al públic de l’època. Preu anticipat 9 euros.

I ja en ple mes de desembre, i per tancar la programació estable, què millor que revisar un clàssic, el “Conte de Nadal”. Serà diumenge 3 de desembre a dos quarts de sis de la tarda. Preu anticipat 9 euros. Veurem com Charles Dickens, retrata un avar que odia el Nadal. Però tot canvia quan la Nit del 24 de desembre, ja que el visiten els esperits del passat, del present i del futur. Espectacle musical per quatre actors-cantants, i pensat per a nens i nenes.

Així doncs, afanya’t a comprar les entrades anticipades en aquest enllaç.