Programació especial de Vilassar Ràdio per les festes

 

Vilassar Ràdio oferirà, com cada any, una programació especial durant les festes de Nadal, Cap d’Any i Reis

Pel que fa a la programació musical especial de Nadal:

Dissabte 24 de desembre nadales infantils de 8 a 10 del vespre. De 10 a 12, nadales variades. Per allargar la nit i arribar a dia 25, selecció de nadales internacionals dels 50’s als 70’s de 12 a 6 del matí.

Diumenge 25 començarà el dia amb un repertori de nadales clàssiques. De 6 a 8 del matí, les millores cançons clàssiques i en català dels anys 50 als 70. La novetat d’enguany arribarà a les 16h amb una acurada selecció de Nadales de Jazz fins les 19h Tot seguit, nadales variades. Arribats a les 7 de la tarda, tornarem a gaudir del repertori de nadales clàssiques fins a   les 12 de la nit. Un cop acabat el dia de Nadal, ens acompanyaran la millor selecció de nadales internacionals, també dels 50 als 70, que es podran escoltar fins a les 6 del matí.

Dilluns 26, Sant Esteve, de 6 a 10 del matí, nadales clàssiques i en català. De 10 a 11, edició especial de Nadal del Bagul Sardanista. A les 16h i fins les 19h igual que el dia anterior gaudirem de Nadales Jazz, per seguir amb Nadales variades i acabant el dia, de 8 a 12 de la nit, un fil musical amb les nadales clàssiques.

Comencem el 2023 de la millor manera. Diumenge 1 de gener a partir de la una del migdia, nadales variades fins a les 4, que començaran les Nadales en format jazz durant tres hores. Posteriorment, de 7 de la tarda a 12 de la mitjanit, nadales variades.

El dia 5 de gener, després de la transmissió en directe de la cavalcada, programació musical de nadales, que continuarà durant tot el dia de Reis.

 El programa cultural “Històries de mar i de dalt”, que condueixen

Alexis Serrano i Núria Gómez, emetrà una edició especial i s’endinsarà en les dates més assenyalades del calendari occidental. Entre mites i paquets embolicats, conversaran sobre el solstici d’hivern, el naixement de Crist i les celebracions ancestrals. Un repàs per les tradicions i els   elements que romanen a la nostra motxilla cultural.

Aquesta edició especial s’emetrà  els dimecres 28 de desembre i 4 de gener a les 9 del vespre, els dijous 29 de desembre i 5 de gener i dissabtes 31 de desembre i 7 de gener a les 9 del matí.

La transmissió de la Cavalcada de Reis arribarà la tarda del 5 de gener. Ses Majestats els Reis d’Orient arribaran a Vilassar de Mar carregats de regals per a tothom, especialment per la mainada.

Vilassar Ràdio oferirà un  programa especial amb motiu de la cavalcada. Dijous 5 de gener a partir de dos quarts de sis podràs seguir en directe l’arribada dels  Reis D’Orient que com cada any, recorreran els carrers de Vilassar de Mar. S’espera que Melcior, Gaspar i Baltasar siguin a la plaça de l’Ajuntament al voltant d’un quart de vuit de la tarda per rebre els nens i escoltar els seus desitjos.

Vilassar Ràdio transmetrà en directe tot el que succeeixi a la tarda màgica, amb anècdotes i històries