Programació especial de Nadal

Vilassar Ràdio emetrà una programació musical especial nadalenca durant aquestes festes de Nadal, de la que ha tingut cura de Xevi Puig.

Aquest divendres 24 de desembre hi ha nadales infantils per als més menuts de la casa de 8 del vespre a 10 de la nit i a partir de les 10 la nit nadales variades. Les matinades de divendres a dissabte, i de dissabte a diumenge, des de les 12 de la mitjanit fins a les 6 del matí nadales internacionals des dels anys 50 fins als 70.

Les primeres hores del matí tant de dissabte 25 com de diumenge 26 de desembre , de 6 a 8, estaran dedicades a les nadales més clàssiques, les de tota la vida. Des de les 8 del matí fins a les 8 del vespre hi haurà nadales variades, de totes les èpoques, estils, intèrprets i grups i països, tant instrumentals com cantades en diferents idiomes.Les nadales clàssiques seran protagonistes de 8 del vespre a 12 de la mitjanit aquest dissabte i diumenge.

Finalment, cal destacar que diumenge hi haurà una edició especial de “Bagul Sardanista”, de 10 a 11 del matí. En aquesta edició es parlarà sobre l’origen de les festes de Nadal, Santa Llúcia, la cerimònia d’anar a buscar el tió, els pessebres, el Cant de la Sibil·la, els focs de Nadal, la Nit de Nadal, l’home dels nassos, la tradició de fer el primer bany de l’any, entre altres qüestions. També s’escoltaran peces relacionades amb el Nadal com les compostes per Joan Lluís Moraleda, Carles Santiago, Agustí Borgunyó i Pau Riba, entre d’altres compositors. Algunes de les cobles que seran protagonistes són la Cobla de Cambra de Catalunya, la Sabadell, la Jovenívola, La Principal de la Bisbal, entre d’altres.