Aquest dimarts, Vilassar Ràdio ha preparat una programació especial amb motiu del Dia Internacional de la Dona. El nostre magazín matinal “Parlant de tot”, presentat i produït per Jaume Cabot, tindrà una nodrida representació femenina. La nostra habitual tertúlia dels avis i àvies dels dimarts,  que presenta  Joana Hernández, tindrà veus femenines en aquest espai radiofònic. També tindrem una edició especial d’ “Una habitació pròpia” (10.30h). Aquest espai de la nostra graella en el qual donem veu a les associacions feministes de Vilassar de Mar. Parlaran Viladona l’Assemblea Feminista. A les 12 del migdia podràs escoltar el manifest del 8 de març per boca de la regidora d’Igualtat, Montse Gual des de la plaça de l’Ajuntament. Seguidament, hi haurà un especial “La imatge ets tu, amb veu femenina” amb Isabel Caparrós i Cristina Calvo. Acabarem l’edició amb una àmplia entrevista a la jutgessa vilassarenca Lucía Avilés, que ha aconseguit que la violència econòmica sigui considerada, també, violència de gènere.

L’espai informatiu Crònica”, que pots escoltar cada dia a la 1, les 3, dos quarts de 5 i dos quarts de 8, estarà dirigit i presentat per la nostra companya Cristina Lancho.

Les activitats del Dia Internacional de la Dona a Vilassar de Mar van començar el passat 3 de març. Aquest passat diumenge es va ajornar la cursa que hi havia prevista a causa de la pluja i de l’estat dels camins del seu recorregut. Les activitats del 8-M que resten per realitzar són les següents:

Dimarts 8 de març

12 h Lectura del manifest institucional amb motiu del Dia de la dona. Plaça de l’Ajuntament. (Regidoria d’Igualtat)

17.30 h Hora del conte: Contes per a la igualtat,a càrrec de Diana Gasols. Adreçat a públic familiar. Sala d’actes Maria Gràcia Gelpí i Maltas de la Biblioteca Municipal E. Lluch. (Biblioteca Municipal)

18 h Cinema feminista: El retorn, la vida després de l’ISIS. Documental dirigit per Alba Sotorra, que fa el seguiment de com és la vida de les dones que surten de l’ISIS i intenten tornar als seus països. Presentació i col·loqui a càrrec de la directora i/o l’equip de direcció. Reserves al tl. 600466523 (Júlia). Sala Cultural Maria Roser Carrau. (Viladona)

Dijous 10 de març

20 h Taller Vine i mou-te per la igualtat! Taller gratuït per alleujar tensions. Imitarem una sèrie de balls per experimentar amb el nostre cos, guanyant flexibilitat. Espai Galbany. (Regidories d’Igualtat i Salut)

Dissabte 12 de març

12.30 h  Babord organitza una tertúlia ecofeminista a 2/4 d’1 de la tarda, a Can Bisa.

17.30 h Cor Grans Dones. Activitat coral adreçada a les dones grans que vulguin cantar cançons de tota la vida. Un espai on reconnectar amb tu mateixa, respirar, compartir, ballar i divertir-te! Aula de Música. (Aula de Música)

Diumenge 13 de març 

18.30 h Escena&Llibres especial 8M amb l’obra El que no es diu, de la companyia Col·lectiu CTB. Reserves gratuïtes a l’app VdM. Una parella que trenca i una veritat de la qual no han volgut parlar. Ara tots dos s’enfronten a una revelació que marcarà un camí diferent per a cadascú. Sala Cultural M. Roser Carrau. (Regidoria de Joventut)