Programació especial amb motiu de Reis

Aquest passat dimarts 4 de gener, a les 8 del vespre, el director de Vilassar Ràdio, Jaume Cabot, s’ha desplaçat, amb la nostra unitat mòbil, a un indret secret i indeterminat ubicat a les Muntanyes de Montcabrer. Els nostres micròfons han entrat en exclusiva al campament de Ses majestats els Reis de l’Orient. Hem parlat amb Sa Altesa Reial Melcior. Li hem preguntat, entre altres coses, si estan nerviosos o no per tornar a desfilar pels carrers de Vilassar de Mar després de dos anys sense fer-ho. Hem sabut  quins protocols haurem de respectar demà quan Melcior, Gaspar i Baltasar reparteixin il·lusió pels principals carrers del nostre municipi. També l’hem preguntat  com s’han portat els nens i les nenes de Vilassar de Mar en aquest 2021 tan dur.

Si no has pogut escoltar l’entrevista, no te la perdis:

Aquest dimecres 5 de desembre Vilassar Ràdio emetrà la Cavalcada de Reis. La cavalcada arrencarà a dos quarts de sis de la tarda al Polígon Industrial Els Garrofers per acabar sobre un quart de vuit del vespre al Pérez Sala.

Els Reis de l’Orient rebran, a tots els nens i nenes al pati de l’escola Pérez Sala i no pas a la plaça de l’Ajuntament,  tal com estava previst inicialment.

Els reis Mags han pres aquesta decisió per rebre tota la canalla de Vilassar de Mar en un indret que es pot adaptar millor a l’actual situació sanitària. Abans de començar a lliurar els regals a les cases dels nens i nenes que hagin tingut un bon comportament durant tot l’any, els Reis ens fan un prec: seguir totes les mesures anticovid 19, no fer aglomeracions, distància física i ús de la mascareta en tot moment. Així, i mentre ens protegim tots i totes, evitarem llevar-nos amb carbó el dia de Reis.

El recorregut serà el mateix amb aquesta petita variant. La comitiva reial baixarà del polígon per l’avinguda Montevideo, en sentit invers al trànsit, girarà a la dreta per Narcís Monturiol, baixarà per carretera de Cabrils per anar a buscar Santa Maria i retornar per Maria Vidal i Sant Josep. Allà Melcior, Gaspar  i Baltasar tombaran per anar a buscar Colom. I aquí, compte, ve el canvi. En lloc de baixar cap a la plaça de l’Ajuntament, agafaran el petit tram de Montevideo fins al Pérez Sala on donaran per acabada la Cavalcada.

 

Cal recordar que un cop acabada la retransmissió de la cavalcada, aquest dimecres al vespre,  s’iniciarà l’emissió d’una selecció musical nadalenca, que podreu escoltar la Nit de Reis i durant tot el dijous 6 de gener, Dia de Reis, fins a les 24h de dijous, és a dir, finalitzarà quan es produexi la transició del dijous al divendres.