Programació especial amb motiu de Reis

Atenció a l’exclusiva que tenim preparada per un dia abans de la cavalcada de Reis Mags i és que aquest dijous 4 de genera les 8 del vespre, Vilassar Ràdio emetrà una entrevista al Rei Melcior. Els nostres micròfons entraran dins del campament reial de Ses Majestats els Reis de l’Orient i entrevistarem, en directe, al rei des d’un lloc indeterminat i secret de les muntanyes de Montcabrer. Sabrem  com els ha anat el viatge des de terres llunyanes , com s’han portat els nens i nenes de la nostra localitat el 2023, quins regals porten i com han planificat la distribució dels regals que faran la matinada del 5 al 6 de gener a totes les llars de la nostra localitat.

Divendres 5 de gener a partir de dos quarts de 6 de la tarda emetrem la Cavalcada de Reis. Podràs seguir en directe. Enguany, s’aposta per una cavalcada més inclusiva amb un tram tranquil, amb menys estímuls sonors i visuals, al carrer Narcís Monturiol, entre l’avinguda Montevideo i la carretera de Cabrils, per fer possible que les persones amb hipersensibilitat sensorial i/o diversitat funcional puguin gaudir de la cavalcada. A la plaça Ventura Gassol, s’habilitarà un punt físic delimitat amb tanques.La comitiva amb Melcior, Gaspar i Baltasar sortirà del polígon industrial els Garrofers (17.30 h) amb les carrosses guarnides i il·luminades, acompanyades per altrEs carrosses d’entitats, entre les quals no faltarà la de regals i la de carbó. La cavalcada farà el següent recorregut: polígon industrial els Garrofers- avinguda Montevideo- Narcís Monturiol- carretera de Cabrils- Santa Maria- Via Octaviana- carrer Maria Vidal- carrer Sant Genís- carrer Sant Josep- Riera d’en Cintet- carrer Colom i carrer Sant Joan. Les carrosses s’aturaran perquè els tres reis facin la tradicional visita a l’Església parroquial (19.15 h*) per fer l’adoració al nen Jesús. Com a novetat, i per la previsió de pluja al Maresme,  acabarà  a la pista annexa del Paco Martin. Estigueu atents demà al nostre informatiu  “Crònica” a la 1 i 3 de la tarda, ja que degut a la previsió de pluja, la Cavalcada es podria suspendre, i en aquest cas,  seria substituïda per un Campament Reial a la pista annexa del Pavelló Paco Martin de 6 a 9 del vespre

Programació musical especial de nadales: recordeu que aquest divendres al vespre emetrem nadales infantils fins a les 10 de la nit. A partir de les 10 fins a les 12 de la mitjanit, nadales variades. No us perdeu tampoc la programació musical especial de dissabte. De 7 a 10 del matí nadales infantils, de 10 del matí a 4 de la tarda nadales variades, de 4 de la tarda a 7 del vespre nadales en jazz i de 7 de la tarda a 12 de la mitjanit nadales variades. 

.