Primera Travessa Solidària a Vilassar de Mar en favor de la Fundació Vicente Ferrer

El dissabte 20 d’octubre, a partir de la 10 del matí, se celebrarà a Vilassar de Mar la Primera Travessa Solidària a favor de la fundació Vicente Ferrer. Tant el Club Nàutic de Vilassar de Mar com Aigua Solidària s’han bolcat en aquesta activitat en la qual tot el que es recapti es destinarà a la Fundació per construir un embassament a la vila de Rangapuram, a l’estat indi d’Anantapur per combatre la sequera i la desertització.

Jesus Magem, president del Club Nàutic de Vilassar de Mar, i David Camps, responsable d’Aigua Solidària, expliquen que la travessa tindrà 3 distàncies: 3.000 , 1.500  i 200 m pels infants. El donatiu mínim per a la distància de 3.000 i 1.500 m és de 15 €. Per a la distància dels infants, 10 €.

La voluntat dels organitzadors és que la Primera Travessa Solidària tingui continuïtat. S’agafen aquesta primera edició com a una prova de foc i recorden als nedadors que la cursa no és competitiva. Magem i Camps destaquen que “tots els euros que es recaptin amb els donatius aniran destinats a la construcció de l’embassament”: Una solució directa per a més de 500 persones que pateixen la desertització al sud de la India.

Les inscripcions encara resten obertes. Pots clicar en aquest enllaç

L’objectiu tant del Club Nàutic de Vilassar de Mar com d’Aigua Solidària és aplegar el proper dissabte 20 d’octubre unes 300 persones a l’aigua. La seguretat de la cursa està més que garantida. La sortida serà davant del Nàutic i els nedadors aniran fins una boia que hi haurà 200 metres endins i, a partir d’aquí, comença el recorregut en direcció a l’Espigó de Garbí.

Es tracta, en definitiva, d’aportar el granet de sorra solidària, recordar que la cursa no és competitiva i que, com es nedarà relativament a prop de la platja, si un es cansa, pot retirar-se quan li plagui.

Podeu escoltar l’entrevista sencera aquí.