Presentació dels equips del CEFS Sant Joan, amb donació de sang

Presentació equips temporada 2014-2015

Presentació equips temporada 2014-2015

Dissabte 7 de novembre tindrà lloc la presentació dels equips del Club Esportiu Futbol Sala Sant Joan i dels equips de futbol sala de les escoles Pla de l’Avellà, La Presentació, Del Mar i Vaixell Burriac per a aquesta temporada. Serà a les 8 del vespre al pavelló municipal d’esports Paco Martin.

L’acte es completa amb la celebració, per una banda, de dos partits: a les 5 de la tarda derbi local en categoria juvenil entre els equips de Futsal Vilassar de Mar i CEFS Sant Joan i a ¼ de 8 de la tarda el primer equip del CEFS Sant Joan s’enfrontarà, en partit de lliga de tercera nacional, al CFS Arenys de Munt, i per altra banda, d’una campanya de donacions de sang amb l’objectiu de poder assolir, si fos possible, un centenar de donacions.

El CEFS Sant Joan fa una crida, per tant, a la solidaritat, i recorda que totes les persones que vulguin col·laborar en aquesta campanya podran efectuar donació de sang el mateix dissabte de 5 al 9 a la unitat mòbil mèdica de l’Hospital de la Vall d’Hebron que estarà ubicada al carrer Santiago Rusiñol.

 

Leave a Reply