Presentació dels candidats de Primàries Catalunya aquest dimecres

Aquest dimecres, a partir de les 20:00 h del vespre i a la Sala Petita de l’Ateneu, es coneixeran els candidats de Primàries Catalunya per Vilassar de Mar. Serà aquest dissabte quan es facin les eleccions ja definitives per conformar aquest procés popular obert que permet que la ciutadania triï els candidats i candidates i l’ordre que tindran a la candidatura per a les eleccions municipals del proper 26 de maig.

Ricard Badia, Marc Carrera, Elisabet de Castellar, Aleix Farras, Manel Morera, Emma Morera, Joan Pons, Maria Teresa Sierra i Maite Vázquez són els candidats del procés Primàries Catalunya per part de Vilassar de Mar i que, aquest divendres, seran escollits.

En el moment de redactar aquesta informació, el procés de Primàries Catalunya frega els 43.000 inscrits a tot el país i un total de 385 candidatures. L’objectiu de Primàries, recordem, és apoderar la ciutadania, assolir el màxim d’alcaldes independentistes, apostar per la regeneració democràtica, implementar el mandat popular sorgit de l’1 d’Octubre, assegurar una llista única independentista que aconsegueixi la majoria i defensar llistes plurals i transversals.