Presentació dels 18 equips del CB Vilassar de Mar

Aquest dissabte, a partir de les sis de la tarda, més de 200 nens i nenes del Club de Bàsquet de Vilassar de Mar celebraran el seu gran dia. Un dia en família. Es farà la presentació dels 18 equips de l’entitat. D’un club que es troba en període de transició i que viu un moment dolç ja que han notat un significatiu augment d’inscripcions, sobretot pel que fa als més petitons i petitones, l’escoleta. La jornada, emotiva, acabarà amb el partit del sènior que, actualment, milita a la Tercera Catalana.

El club de bàsquet de Vilassar de Mar ja ho té tot a punt per a la presentació. Jorge Alcaraz és el vicepresident de l’entitat i promet una jornada familiar que estarà esquitxades de sorpreses. I prometem que seran d’allò més emotives.

Des de la directiva del club de casa nostra estan molt satisfets. Sembla que el bàsquet, després d’uns anys de sequera, torna a interessar. Des de la Bòbila ho celebren amb un repunt d’inscripcions aquest 2017. Especialment, pel que fa a l’escoleta.

Això fa que Jorge Alcaraz miri el futur amb optimisme. De moment, s’encara una temporada de transició. Amb canvis en la direcció tècnica de l’entitat i es treballa, també, per fer més gran el club. Difusió i ampliació serien les consignes.

La jornada acabarà amb el matx corresponent al grup 16è de la Tercera Catalana que enfrontarà el Vilassar de Mar amb el Cabrera. Un conjunt que està en plena forma i que afronta el derbi amb la victòria aconseguida la darrera jornada contra el CIC.