Presentació del llibre “Homenatge a Lluís Llach”, de Jordi Magrià, aquest dimarts

Dimarts 14 de desembre des de les 7 del vespre la Biblioteca Ernest Lluch acull l’acte de presentació del llibre “Homenatge a Lluís Llach”, obra de l’il·lustrador Jordi Magrià, conegut com a Bicman.

Magrià ha explicat en diverses entrevistes que sent una profunda admiració per Lluís Llach. Els dibuixos estan fets a bolígraf

El llibre combina lletres, dibuixos, i enllaços a vídeos per escoltar les cançons.  En cada pàgina apareix escrita la lletra d’una cançó de l’artista i a la plana del costat hi ha la il·lustració dibuixada per Magrià que s’ha inspirat en aquella cançó. També hi trobareu un codi QR en les pàgines de cada cançó, de tal manera que els lectors i les lectores poden llegir la lletra al mateix temps que escolten la peça o poden veure el vídeo en què Llach apareix interpretant la cançó. L’obra està editada per impressions.cat

Magrià ha retratat, al llarg de la seva trajectòria, diferents personalitats del món de la cultura, de la política i de l’activisme social.

L’acte es complementa amb un concert amb les cançons de Lluís Llach, interpretades per Carles Arguelaguet a la veu i guitarra i Pipo Vidal, al contrabaix i baix.

Organitza  Assemblea Nacional Catalana, de Vilassar de Mar.